Menu openen
Lid worden

FCV de Lochsprinters

Training gaat wel door. Christiaan, 11 Juni om 17.08 Aanmelden voor training

Jij gaat fietscrossen en wilt lid worden van FCV de Lochsprinters

Welkom bij FCV De Lochsprinters! Je hebt waarschijnlijk je eerste meters op onze crossbaan al gemaakt en bent nu op zoek naar informatie over onze vereniging. Hieronder zullen we alles wat je moet weten op een rijtje zetten.
Allereerst, wat heb je nodig?

- Crossfiets Als je deze nog niet hebt kun je deze bij onze club voorafgaand aan de training lenen. Er is een beperkt aantal fietsen, dus zodra je zeker weet dat je lid wordt moet je er zelf een aanschaffen. Onze trainers kunnen je daar wel bij adviseren.
- Crosskleding Een lange broek, een shirt met lange mouwen, handschoenen en een crosshelm (deze kan je ook tijdelijk lenen van de club)

Onze instroom groep traint op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Zorg dat je om 18.15 uur aanwezig bent. Je moet je aanmelden voor deze instroom-training bij training@lochsprinters.nl. Als je 4x hebt meegetraind kun je beslissen of je lid wilt worden.

Wij zijn aangesloten bij de NFF (Nederlandse Fietscross Federatie) en bij de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielren Unie). Veel plezier!

Lid worden, hoe doe je dat?

In onze kantine hebben wij inschrijfformulieren liggen. Je kunt dus op een trainingsavond even naar binnen komen lopen om een formulier mee te nemen of in te vullen. Heb je vragen? Dan kun je die altijd stellen aan de aanwezige trainer.

Opzeggen lidmaatschap

Als je het lidmaatschap wil beëindigen, moet je dit uiterlijk 1 maand voor het einde van het jaar doorgeven via mail naar penningmeester@lochsprinters.nl.

Trainingslid

Bij FCV De Lochsprinters kan je trainingslid worden. De kosten van een trainingslidmaatschap zijn € 125,00 per jaar (exclusief licenties). Onze club-activiteiten zijn niet toegankelijk voor trainingsleden. Ook is er geen inspraak mogelijk tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Deze bedrijven dragen onze club een warm hart toe

Volledig sponsoroverzicht