Menu openen
Het laatste nieuws

FCV de Lochsprinters

Training gaat wel door. Christiaan, 11 Juni om 17.08 Aanmelden voor training

Verslag Sallands Kampioenschap

Waar een deel van de Lochsprinters aan het rijden waren in Brabant, waren er 25 Lochsprinters afgereisd naar Raalte voor de Sallandse kampioenschappen.

Het beloofde een heerlijke dag te worden, wat ook bleek na een paar uurtjes, kon iedereen heerlijk in het zonnetje zitten en genieten van de crossers.

Voor Lana Jansen of Lorkeers begon de dag niet helemaal goed, tijdens het crossen buiten de baan voor aanvang van de wedstrijd was ze lelijk ten val gekomen en kon gelijk door naar de HAP . Gelukkig kwam ze later nog wel weer om de rest aan te moedigen.
(en dat terwijl ze de volgende dag jarig was) pechvogel, maar hopelijk toch nog een fijne verjaardag.

Bij de jongsten reed Owen jansen of Lorkeers een super race door in de manhes te finishen als 2e, 3e en 4ee, super, door naar de finale.

Jair Tomasoa had wat minder geluk, hoewel hij zijn eerste manche keurig voorop reed en als 2e over de streep kwam, moest hij net voor de 2e manche afhaken wegens materialenpech, heel erg jammer..

Jochem Santink was ijzersterk vandaag, reed overtuigend voorop in al zijn manches , zijn halve finale was hij sterk weg bij het starthek ook kon hij dit vasthouden tijdens zijn finale rit wat hem de felbegeerde eerste plak bezorgde. Kampioen.

Bij de meisjes 6/7 jaar was het voor Amy van de Riet haar eerste kampioenschap en kon mooi wat ervaring opdoen, wat ook goed is gelukt,, trappend van de hoge bult zonder te remmen,, met een 7e plek geen finale maar wel met een goed gevoel naar huis.
Julie Kleen Scholten reed haar rondjes keurig 2-1-2, gelijk door naar de finale, waar ze om en om voorop reed, na een supersterke start reed ze goed voorop, waarna ze toch na de tweede bocht werd ingehaald door de kampioen van die dag.

Ook Danique Dijkman reed ijzersterk door alle rondjes als eerste over de finish te komen.


Sommige rijders werden rechtstreeks geplaats voor de finale, andere reden nog eerst een halve finale.

wederom mooi om te zien hoe de rijders van de Lochsprinters toch een aardig staaltje inhalen laten zien.
Jochem die ook deze ronde na een flitsende start weer met een ruime voorsprong over de streep kwam dus ook door.
Emiel had deze keer wat moeite met 1 andere rijder wat een mooie strijd opleverder, ook door naar de finale.
Tim die als 3e van de heuvel afkwam en zich toch maar weer mooi naar een 2e plekje wist te rijden.
Sem die na een mindere start toch wel weer wat wist goed te maken maar uiteindelijk toch niet voldoende bleek voor een finaleplekje.Finale plaatsen waren er voor:
Owen, Anthony, Jochem, Tim, Emiel,, Daan, Timo, Julie, Kim, Danique, en voor de promotieklasse mochten Luuk en Tim ook een finale rijden.

Uiteraard werden ze allemaal goed aangemoedigd door alle Lochsprinter suporters en er werd ook dapper gestreden, mooi om te zien.

Terug naar overzicht

Deze bedrijven dragen onze club een warm hart toe

Volledig sponsoroverzicht