Menu openen
Wedstrijden

FCV de Lochsprinters

Training gaat wel door. Paul, 18 Juli om 17.02 Aanmelden voor training

Waar het allemaal begint; district wedstrijden

District wedstrijden

De district wedstrijden zijn mooie wedstrijden voor onze 'nieuwe' crossers om eens mee te beginnen. Dit zijn wedstrijden die op regionaal niveau worden verreden. Wij zijn aangesloten bij district Oost. De district wedstrijden worden in twee series verreden. Serie A voor de zomer vakantie en serie B na de zomervakantie. Elke serie bestaat uit 5 wedstrijden. Iedere rijder die minimaal 4 wedstrijden van deze serie gereden heeft ontvangt een beker aan het einde van de laatste wedstrijd van deze serie. De beste 4 resultaten van de 5 wedstrijden tellen mee voor een beker.

Bij elke wedstrijd moet de rijder voor 9.15 uur aangemeld worden bij de clubvertegenwoordiger. Deze is te vinden in de Lochsprinters clubtent. Aanmeldingen en/of wijzigingen die later dan 9.15 uur gemeld worden kunnen wij niet meer verwerken. De clubvertegenwoordiger moet zich vóór 9.30 uur gemeld hebben bij de jury! Controleer ook zelf voor 9.15 uur of je ingeschreven staat door te kijken op de lijsten langs de baan. Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er andere dingen die volgens jou niet kloppen op de wedstrijddag, dan is het niet de bedoeling dat je zelf naar de jury gaat, maar dat dit via de clubvertegenwoordiger loopt. Zij zal dit dan verder regelen. De clubvertegenwoordigers bij de District wedstrijden zijn Gerke Alberink (06 277 41 308) en Esther Sempel (06 365 15 105).

Trainen start om 9.00 uur, wedstrijd start om 10.30 uur. Het is verplicht om deze wedstrijden in ons eigen clubshirt te rijden.

Open klasse

Bij de district wedstrijden is er de mogelijkheid om ook een open klasse wedstrijd te fietsen. Dit is een extra wedstrijd, die tussen de district races door worden verreden, waarbij je als rijder strijdt voor een beker (de eerste 3). Deze wedstrijd wordt gefietst op dagleeftijd en is leuk om wat meer wedstrijdervaring op te doen.

Kosten

Elke District wedstrijd waar je aan deelneemt kost € 2,50. Dit bedrag word na de A en de B serie per automatische incasso van je rekening afgeschreven. Doe je ook mee met de open klasse dan moet je dit bedrag van € 2,00 wel op de wedstrijddag zelf betalen aan de clubvertegenwoordigers.

Verhinderd?

Wanneer er onderweg naar een wedstrijd iets gebeurt of je bent ziek, waardoor je niet kunt komen of niet op tijd kunt komen, bel dan naar de desbetreffende clubvertegenwoordigers of stuur een WhatsApp bericht naar Gerke Alberink (06 277 41 308) en Esther Sempel (06 365 15 105).

Deze bedrijven dragen onze club een warm hart toe

Volledig sponsoroverzicht